dilluns, 11 de desembre del 2017

CCSS II: 11/12/2017

Avui iniciem la sessió fent un repàs del sistema d'avaluació del mòdul. Comentem els criteris d'avaluació del portafolis i les tasques que aquest hauria de contemplar. El proper dimecres a les 11 hores farem la darrera sessió opcional d'actualització del portafolis. 


Aquí teniu un exemple de portafolis. Per a la part d'autovaluació haureu de fer una còpia de la fitxa que trobareu aquí, omplir-la, compartir-me-la i pujar-la al portafolis.

D'altra banda, aquesta setmana tanquem el projecte Mediterràniament. Haureu de pujar les vostres tragèdies al mapa col·laboratiu seguint els criteris definits en sessions anteriors. La data límit per pujar les activitats és el divendres 15 de desembre a les 9 hores.


Seguim amb un debat sobre la pel·lícula "1 franco, 14 pesetas" que vam veure la setmana passada. Organitzem el debat a partir del comparador gràfic que havíeu d'entregar avui.

I després, comencem un repàs per les diferents etapes dels moviments migratoris viscuts al nostre país des d'inicis del segle XX. Dilluns vinent farem una petita prova de validació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada