dimarts, 16 de setembre de 2014

Bon inici de curs!

Benvinguts a l'aula virtual de ciències socials del CFA Dolors Paul! 

Aquest serà un espai que farem servir per penjar materials d'interès sobre les assignatures de l'àmbit social del graduat i del curs de preparació per a la prova d'accés de cicles formatius de grau mitjà. 

Trobareu també un breu diari de classe per poder fer un correcte seguiment dels diferents mòduls.  Amb aquesta idea he creat una pàgina per assignatura (veure al marge superior) on cada setmana penjarem un resum dels continguts treballats a l'aula, materials que complementaran els aspectes estudiats durant les sessions i altres vídeos, imatges o textos relacionats amb cada mòdul.

Per últim, aquesta pàgina també pretén ser un espai d'intercanvi i de comunicació entre nosaltres. Així doncs, qualsevol dubte, comentari o material que vulgueu compartir me'l podeu fer arribar per aquest canal.

I ara, voldria que responguéssiu el següent petit qüestionari. Com més informació tingui de vosaltres millor podré adaptar les classes als vostres interessos. Així que... va, dediqueu tres minuts a respondre les següents preguntes!

Parlem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada